ladesim lades olsun, türkiye çöl olmadan..

Tuesday, June 19, 2007

ben hep aynı

seni hep o yüzünle görmek istiyorlar. gösterme onlara herhangi bir yüzünü. sen hep kıçını dön onlara. kıçını görmek istesinler. "toplum buna ne buyurur?" toplumun iyi günlerinin sorusuydu. toplumun artık bir markası yok, toplama takılıyor. sosyal erozyon vakfı da kursun hayrettin dede. ladesim lades olsun türkiye çöl olmadan. toplulukların bir yüzü kalmamış, senden kalıcı bir surat bekliyorlar, ne çifte standart ama? Her gün farklı bir yüz de çok enerji gerektirir biliyorum, ama joker ne kadar keyifli bir herifti dur hatırla bir dakika; çok ani bir şekilde kuzenin yokuşundan inerken bunu düşünmek için durmanı öğütlüyorum. ayağının altı kayıyorsa duramamandan korkuyorum. (yokuş dramamine'i) düştüğünü ve güvelerin yere dökülürken yüzünde yarına kalacak bir miras bırakmadıklarını görüyorum. ne tür bir tepkisel insansın sen a.k. senden yüz istedik iskeletini yola seriyorsun. seni hep mağrur, kibirli, sevimli, sinirli, sıkıntılı, meymenetsiz, abuk, huzurlu, korku dolu, pekmezli ifadenle hatırlıyorlardı.

(çölgeçen hanında kurutulmuş serapları saklayalım kitapların arasında.)(minüskül karakterler zıplayarak daktilonun eksik tuşlarını tamamlasın.)(güvenli güveler yesin suratlarını ve güveden bir burnu olsun.)(şaşkın gezmeler esnasında bakkal diyaloglar kursun.)(o.)

seni görenler korkacaklar, bravo sana. yaşasın tepkiselliğin. herkes gibi olsan suratındaki güvelerin yerini kıçındaki kurtlar alacaktı. kıçtaki kurdun rahatsızlığı sosyal bir rahatsızlık.
şimdi derdin kendile aferin, suratın kalmadı it. seni görenler "suratını sikeyim o ne lan öyle!"diyecekler, korkularından. senden her korkulduğunda gururundan egona kaçak kat çıkacaksın.(baban da görmek isterdi sevincini.)(pakedi açılmamış oyuncağı elinde tutar iken.)(tutarsız bir iplik orta yerinden kopunca.)(huzurlu mutlulukların erken tohumlarına kibritsuyu takviyesi olurdu.)(dünyaya zulüm sana paket paket oyuncak.)(bir çocuğun dünyası evidir ne de olsa.)(şair burada travmatik bir çocukluk geçirenlere sesleniyor.)

konu komşunun kıçı
onun suratına sürekli ossuruyor.
konu komşu formasyonu zaten ishal bir zümredir.


YÜZÜMÜZDEN TAVİZ VERMEYELİM!
olur.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home