ladesim lades olsun, türkiye çöl olmadan..

Tuesday, May 22, 2007

borsa ve kadın-erkek ilişkileri ve dahi mobilyalar hk.

endeks hergün direnç ve destek seviyelerinde bir rakamı test eder. endeks bu aralar 46.000 ve 45.000 seviyelerini test ediyor misal. daha alt direnç ve yukarı destek konumları da 40.000 ve 48.000 olarak beirlenebilir.

ilişkilerde de kadın ve erkek birbirini test etmektedir. belirli direnç ve destek konumlarında her gün birbirlerini test edip geri ya da ileri adım atma eğilimindedirler.

insanlık boşlukları doldurma konusunda içgüdüsel bir yeteneğe sahiptir. bu örnekte olduğu gibi, desteğin dip yaptığı yerde ortalama seviyeye kadar olan kısım gidilmesi gereken bir noktadır. taviz vardır ve bu tavizin değerlendirilmesi istemsiz ortaya çıkar. 45.000 destek seviyesindeki bir ortamdan 46.000 averaja kadar olan 1.000 puanlık bölüm boşlukta kalamaz. ilişkilerde istatistik, puanlama vesaire ne kadar etkilidir dediğini duayr gibiyim nesim abi.. haklısın hattı zatında, ancak biz burada bir model kurguluyoruz, bozma fiyakamızı. o 1.000 puanlık boşluk erkek ya da kadın tarafından doldurulucak bir taviz alma/kar yapma/kaymak yeme aracıdır.

benzer şekilde direnci 45.000, günlük ortalaması 43.000 endeksli ilişki sahibi.. sen de geri gitmelerden mustarip olabilirsin. 2000 puanlıık boşluğu sen etken bir ruh haliyle doldurmasan da, senin yerine doldurmak isteyecek sözde edilgen ancak maaile etken bir erkek/kadın bulunur. o 2.000 puanın rantı muhakkak yenir.

boşlukları doldurmak konusunda ustayız. devletler de böyle, hayvanlar da, mobilyalar da.. bomboş salonları görünce büsbütün yayılmak istiyorlar, emperyal mobilyalar.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home